Wash the champignons and set aside to dry; the water should drain completely. Also rinse the perch carcass with water. Peel the garlic and onion.
Шампиньоны помойте и отложите просушиться, вода должна полностью стечь. Тушку окуня также промойте водой. Чеснок и лук почистите.
Finely chop the garlic. Cut the onion into half rings. Make cross-shaped cuts into the sea bass. Salt and pepper the fish. Leave to soak for 10 minutes.
Чеснок мелко порубите. Лук нарежьте полукольцами. Сделайте крестообразные надрезы на морском окуне. Посолите и поперчите рыбу. Оставьте на 10 минут пропитаться.
Cut the champignons into halves. Heat the pan.
Шампиньоны разрежьте на половинки. Нагрейте сковороду.
Melt the butter in a frying pan and add garlic, onions and mushrooms. Fry all ingredients for 5-7 minutes over medium heat, stirring constantly.
Растопите в сковороде сливочное масло и выложите в него чеснок, лук и шампиньоны. Обжаривайте все ингредиенты в течение 5-7 минут на среднем огне, постоянно перемешивая.
In another frying pan, fry the perch with the addition of vegetable oil. Fry the fish for 7-10 minutes on each side. Finally, turn off the stove and leave the fish in the pan for another couple of minutes. This way the fish will cook evenly inside without losing its juiciness.
В другой сковороде обжарьте окуня с добавлением растительного масла. Жарьте рыбу по 7-10 минут с каждой стороны. В конце выключите плиту и оставьте рыбу на сковороде еще на пару минут. Таким образом рыба равномерно приготовится и внутри, не потеряв своей сочности.
Place champignons and sea bass on a plate, garnish with finely chopped green onions. The delicacy dish is ready.
На тарелку выложите шампиньоны и морского окуня, украсив мелко рубленным зеленым луком. Деликатесное блюдо готово.