Prepare the necessary ingredients. Wash and dry the greens. Rinse the peas under running water.
Подготовьте необходимые ингредиенты. Зелень промойте и обсушите. Горох промойте под проточной водой.
Pour cold water over the peas and leave for 1-1.5 hours.
Залейте горох холодной водой и оставьте на 1-1.5 часа.
Drain the water, put the peas in a saucepan, add water, and put on fire. Add some salt. Bring to a boil over high heat. The proportion for cooking peas is 1 cup of peas and 2 cups of water.
Слейте воду, переложите горох в кастрюлю, и залив водой, поставьте на огонь. Посолите. Доведите до кипения на сильном огне. Пропорция для приготовления гороха 1 стакан гороха и 2 стакана воды.
Once it boils, reduce the heat and simmer until tender.
Как закипит, убавьте огонь и варите на медленном огне до готовности.
Taste the porridge for salt and add more salt if necessary. Add butter and mix well. The porridge is ready.
Попробуйте кашу на соль и при необходимости досолите. Добавьте сливочное масло и хорошо перемешайте. Каша готова.