Prepare all the ingredients and place them on the table. Remove the casing from the sausages. Cut off the required amount of cheese.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол. Снимите оболочку с сосисок. Отрежьте нужное количество сыра.
On a cutting board, cut the sausages into slices of equal thickness. Grate the cheese on a coarse grater.
На разделочной доске нарежьте сосиски кружочками одинаковой толщины. Натрите сыр на крупной терке.
Break two chicken eggs into a deep bowl and pour in the milk. Beat everything until smooth.
В глубокую миску разбейте два куриных яйца и влейте молоко. Взбейте все до однородной массы.
Take a saucepan and boil water in it. Boil the pasta until tender for 10 minutes.
Возьмите кастрюлю и вскипятите в ней воду. Отварите макароны до готовности в течение 10 минут.
Take a frying pan and grease it with vegetable oil. Fry the sausages until golden brown.
Возьмите сковороду и смажьте ее растительным маслом. Обжарьте сосиски до появления румянца.
Add boiled pasta to the pan. Mix them well with the sausages and pour the egg-milk mixture over the dish.
Добавьте в сковороду отварные макароны. Хорошо перемешайте их с сосисками и залейте блюдо яично-молочной смесью.
Sprinkle the dish with grated cheese. When it melts, stir well and salt the dish to taste.
Посыпьте блюдо тертым сыром. Когда он расплавится, хорошо перемешайте и посолите блюдо по вкусу.
Place the dish on a beautiful plate and sprinkle with herbs. Ready!
Выложите блюдо на красивую тарелку и посыпьте зеленью. Готово!
Serve the dish on a large plate, sprinkled with herbs. To improve the taste, add seasonings and spices. Bon appetit!
Подавайте блюдо на большой тарелке, посыпав зеленью. Для улучшения вкуса добавьте приправы и специи. Приятного аппетита!