Prepare all the ingredients and place them on the table. Wash the green leaves. Fry pancakes in milk or water.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол. Помойте листья зелени. Нажарьте блины на молоке или воде.
Place the pancake on a cutting board. Grease its surface with a thin layer of curd cheese and place pieces of lightly salted salmon on top.
На разделочную доску положите блинчик. Смажьте его поверхность тонким слоем творожного сыра и сверху выложите кусочки слабосоленой семги.
Add some greens to the pancake filling, such as iceberg lettuce or spinach. Add salt and ground black pepper to taste.
Добавьте к начинке блинчика немного зелени, например, салат «Айсберг» или шпинат. Добавьте соль и черный молотый перец по вкусу.
Wrap the pancake with cottage cheese and lightly salted salmon in a tube.
Заверните блинчик с творожным сыром и слабосоленой семгой в трубочку.
Cut the spring roll into two equal parts.
Разрежьте блинчик с начинкой на две равные части.
Place pancakes with cream cheese and salmon on a plate. Decorate the dish with green onions, tying each tube in the middle as shown in the photo.
Выложите блинчики с творожным сыром и семгой на тарелку. Украсьте блюдо зеленым луком, обвязав каждую трубочку в середине так, как показано на фото.
Place pancakes with salmon and curd cheese in portions on a beautiful plate. Tie the pancakes with green onions, like a ribbon. Bon appetit!
Порционно выложите блинчики с семгой и творожным сыром на красивую тарелку. Обвяжите блинчики зеленым луком, будто ленточкой. Приятного аппетита!