Prepare all the ingredients and place them on the table. Wash and cut the perch. Sort and wash the mushrooms. Wash the rosemary. Set the oven to preheat to 180 C.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол. Помойте и разделайте окуня. Переберите и промойте грибы. Помойте розмарин. Поставьте духовку на разогрев до 180 С.
Chop the garlic on a cutting board. Take a baking dish and grease it with vegetable oil. Place the chopped perch on the bottom of the mold and add a sprig of rosemary to it. Sprinkle some fish seasoning, salt and ground black pepper to taste on top.
Измельчите чеснок на разделочной доске. Возьмите форму для запекания, смажьте ее растительным маслом. На дно формы положите разделанного окуня и добавьте к нему веточку розмарина. Посыпьте сверху немного приправы для рыбы, соль и черный молотый перец по вкусу.
Take a frying pan and grease it with vegetable oil. Fry the mushrooms until golden. Add cream and chopped garlic. Salt and pepper to taste. Prepare the creamy mushroom sauce, stirring the ingredients occasionally. The cream should curdle slightly. After this, remove the pan from the heat.
Возьмите сковороду, смажьте ее растительным маслом. Обжарьте грибы до золотистости. Добавьте сливки, измельченный чеснок. Посолите и поперчите по вкусу. Готовьте сливочно-грибной соус, периодически помешивая ингредиенты. Сливки должны слегка свернуться. После этого снимите сковороду с огня.
Bake the fish in the oven for 25 minutes at 180 C. After that, remove the pan and leave to cool at room temperature.
Запекайте рыбу в духовке 25 минут при температуре 180 С После этого вытащите форму и оставьте остужаться в комнатной температуре.
Place the baked perch on a plate. Pour creamy mushroom sauce over it and serve! Ready!
Выложите запеченного окуня на тарелку. Полейте его сливочно-грибным соусом и подавайте к столу! Готово!
Garnish the dish with basil leaves or fresh herbs. Add some spices and the perch in creamy mushroom sauce is ready! Bon appetit!
Украсьте блюдо листьями базилика или свежей зеленью. Добавьте немного специй, и окунь в сливочно-грибном соусе готов! Приятного аппетита!