Prepare all the ingredients and place them on the table. Wash and cut the perch. Wash the vegetables. Peel the carrots and garlic.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол. Помойте и разделайте окуня. Помойте овощи. Очистите морковь и чеснок.
Slice the bell pepper on a cutting board. First remove the seeds and cut off the top. Cut the carrots into strips and cut the cherry tomatoes into two parts. Chop the garlic. Make small cuts on the sea bass.
На разделочной доске нарежьте болгарский перец. Предварительно удалите семена и срежьте верхушку. Морковь нарежьте соломкой, а помидоры черри разрежьте на две части. Измельчите чеснок. На морском окуне сделайте небольшие надрезы.
Mix all the chopped ingredients in a deep bowl, then add salt, black pepper and curry to taste.
Смешайте все нарезанные ингредиенты в глубокой миске, затем добавьте соль, черный молотый перец и карри по вкусу.
Take a deep baking dish and grease it with vegetable oil. Place a mixture of vegetables and spices into the pan. Place sea bass on top.
Возьмите глубокую форму для запекания и смажьте ее растительным маслом. Выложите в форму смесь овощей и специй. Сверху положите морского окуня.
Bake the dish for 25 minutes in the oven at 180 C. Then remove the pan and cool.
Выпекайте блюдо 25 минут в духовке при температуре 180 С. Затем достаньте форму и остудите.
Place the sea bass and roasted vegetables on a plate and serve! Ready!
Выложите морского окуня и запеченные овощи на тарелку и подавайте к столу! Готово!
Garnish a plate of baked sea bass and vegetables with fresh herbs or spices. Bon appetit!
Украсьте тарелку с запеченным морским окунем и овощами свежей зеленью или специями. Приятного аппетита!