Prepare all the ingredients and place them on the table. Wash and cut the perch, separate the fillets from the bones. Wash the vegetables and lemon. Peel the onions and garlic. Pour boiling water over the lemon for 5 minutes, then remove the zest.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол. Помойте и разделайте окуня, отделите филе от костей. Помойте овощи и лимон. Очистите репчатый лук и чеснок. Залейте лимон на 5 минут кипятком, затем снимите с него цедру.
Slice the bell pepper on a cutting board. First remove the seeds and cut off the top. Cut the sea bass fillet into medium-sized pieces. Chop the onion and garlic, and cut the peeled lemon into slices.
На разделочной доске нарежьте болгарский перец. Предварительно удалите семена и срежьте верхушку. Филе морского окуня нарежьте кусочками среднего размера. Измельчите репчатый лук и чеснок, а очищенный лимон нарежьте кружочками.
Take a large frying pan and grease it with vegetable oil. Fry onions, garlic and bell peppers until golden brown.
Возьмите большую сковороду и смажьте ее растительным маслом. Обжарьте на ней репчатый лук, чеснок и болгарский перец до появления золотистого цвета.
Add sea bass fillets and lemon to the pan.
Добавьте в сковороду кусочки филе морского окуня и лимон.
Add some water. Cover the dish with a lid and simmer for 25 minutes. Stirring occasionally, fry the fish until cooked through and until the water evaporates.
Добавьте немного воды. Накройте блюдо крышкой и тушите 25 минут. Периодически помешивая, обжаривайте рыбу до готовности и до испарения воды.
Place the dish on a plate and serve! Ready!
Выложите блюдо на тарелку и подавайте к столу! Готово!
Serve the perch with bell peppers on a pretty plate. Decorate the dish with herbs. Bon appetit!
Подавайте окуня с болгарским перцем на красивой тарелке. Украсьте блюдо зеленью. Приятного аппетита!