Rinse the perch fillet with water and dry. Divide the garlic into cloves and peel them. Prepare soy sauce and vegetable oil.
Филе окуня ополосните водой и обсушите. Чеснок разделите на зубчики, очистите их от шелухи. Подготовьте соевый соус и растительное масло.
Grate the garlic on a fine grater or pass it through a press.
Натрите чеснок на мелкой терке или пропустите его через пресс.
In a deep bowl, mix soy sauce, vegetable oil and garlic. There is no need to add salt and pepper, since soy sauce has a fairly pronounced salty taste, and garlic adds spiciness. Place the perch in the marinade and leave for twenty minutes until the meat is completely soaked.
В глубокой миске смешайте соевый соус, растительное масло и чеснок. Соль и перец добавлять не нужно, поскольку у соевого соуса достаточно выраженный соленый вкус, а чеснок придает остроты. Окуня поместите в маринад и оставьте на двадцать минут, чтобы мясо полностью пропиталось.
Over medium heat, fry the sea bass fillets in a grill pan. Fry on each side for four to five minutes.
На среднем огне обжарьте филе морского окуня на сковороде гриль. Жарьте с каждой стороны по четыре-пять минут.
Place the fish on a serving plate. Garnish the finished dish with a pinch of sesame seeds and a thick pomegranate sauce, which goes well with the fishy taste and gives it a pleasant sour note.
Выложите рыбу на порционную тарелку. Украсьте готовое блюдо щепоткой кунжута и густым гранатовым соусом, который прекрасно сочетается с рыбным вкусом и придает ему приятную кислую нотку.