Prepare the necessary ingredients. Peel the onion and garlic. Measure out the required amount of soy sauce and tomato paste.
Приготовьте необходимые ингредиенты. Лук и чеснок очистите. Отмерьте необходимое количество соевого соуса и томатной пасты.
Finely chop the onion and garlic. Cut the tomato into small cubes. If you like a more homogeneous sauce, then scald the tomato with boiling water, remove the skin and grate on a coarse grater.
Лук и чеснок мелко порежьте. Помидор порежьте на небольшие кубики. Если вы любите более однородный соус, то ошпарьте помидор кипятком, снимите шкурку и потрите на крупной терке.
Place the frying pan on the fire, after adding oil to it. Once hot, add onion, garlic and tomatoes, and simmer well until tender.
Сковороду поставьте на огонь, предварительно добавив в нее масло. Как разогреется, добавьте лук, чеснок и помидоры, и хорошо протуште до готовности.
Next, add the sea cocktail and simmer for another 3-5 minutes, pouring soy sauce.
Далее добавьте морской коктейль и тушите еще 3-5 минут, залив соевым соусом.
Add tomato paste to the resulting mixture and mix well. Then add Provençal herbs and mix well again.
Добавьте к полученной смеси томатную пасту, хорошо перемешайте. Затем добавьте прованские травы и опять хорошо перемешайте .
Boil any pasta, we call it “bows” and add it to the prepared sauce, mix well, the noodles should be saturated with aroma.
Отварите любую пасту, у нас это «бантики» и добавьте в готовый соус, хорошо перемешайте, лапша должна напитаться ароматом.