Prepare all the ingredients and place them on the table for convenience. Wash and cut the fish. Wash the vegetables. Peel the onions. Open the can of canned pineapple and place it on a plate.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол для удобства. Помойте и разделайте рыбу. Помойте овощи. Очистите репчатый лук. Откройте банку с консервированными ананасами и выложите их на тарелку.
On a clean cutting board, cut the canned pineapple rings into small pieces. Finely chop the onions, cherry tomatoes and hot peppers.
На чистой разделочной доске нарежьте кольца консервированных ананасов маленькие кусочки. Мелко нарежьте репчатый лук, помидоры черри и острый перец.
Separate the perch fillet from the bone and place the fish pieces in a deep plate. Pour 1 tablespoon of soy sauce over the fish, add 1 tablespoon of rice vinegar. Marinate the perch and leave in the mixture for 30 minutes.
Отделите филе окуня от кости и положите кусочки рыбы в глубокую тарелку. Залейте рыбу 1 столовой ложкой соевого соуса, добавьте 1 столовую ложку рисового уксуса. Замаринуйте окуня, оставьте в смеси на 30 минут.
After the marinade, roll the perch fillet pieces in flour on all sides.
После маринада обваляйте кусочки филе окуня в муке со всех сторон.
Take a deep frying pan, grease it with vegetable oil and fry the pieces of perch on both sides until golden brown. Then remove the snapper from the pan and place on a paper towel. It will absorb excess oil.
Возьмите глубокую сковороду, смажьте ее растительным маслом и обжарьте кусочки окуня с обеих сторон до золотистой корочки. Затем снимите окуня со сковороды и положите на бумажное полотенце. Оно впитает лишнее масло.
Add a little vegetable oil to the same pan and add chopped vegetables and pineapple pieces.
В эту же сковороду добавьте немного растительного масла и положите нарезанные овощи и кусочки ананаса.
When the vegetables are slightly fried, add 1.5 tablespoons of soy sauce and 1 tablespoon of rice vinegar to the pan. Then add tomato paste, salt to taste and a pinch of sugar. Stirring occasionally, cook the dish for 5 minutes.
Когда овощи немного обжарятся, добавьте 1,5 столовые ложки соевого соуса и 1 столовую ложку рисового уксуса в сковороду. Затем добавьте томатную пасту, соль по вкусу и щепотку сахара. Периодически помешивая, готовьте блюдо 5 минут.
Mix the ingredients well, add the fried pieces of perch to the pan and cook the dish for another 10 minutes. Pepper to taste. Ready!
Хорошо перемешайте ингредиенты, добавьте в сковороду обжаренные кусочки окуня и готовьте блюдо еще 10 минут. Поперчите по вкусу. Готово!
Place the snapper in sweet and sour sauce with pineapples on a nice plate. Sprinkle the dish with finely chopped herbs. The dish can be eaten with chopsticks and, if you have them, place them as utensils on the table. Bon appetit!
Положите окуня в кисло-сладком соусе с ананасами на красивую тарелку. Посыпьте блюдо мелконарезанной зеленью. Блюдо можно есть с помощью палочек и, если они у вас есть, положите их в качестве приборов на стол. Приятного аппетита!