Prepare all the ingredients and place them on the table for convenience. Wash and cut the fish. Separate the perch fillet from the bone. Wash the bell pepper.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол для удобства. Помойте и разделайте рыбу. Отделите филе окуня от кости. Помойте болгарский перец.
On a cutting board, cut the bell pepper into medium-sized pieces. Then cut the perch fillet into pieces.
На разделочной доске нарежьте болгарский перец кусочками среднего размера. Затем нарежьте на кусочки филе окуня.
Take a deep frying pan and grease it with vegetable oil. Place pieces of perch and bell pepper for frying.
Возьмите глубокую сковороду, смажьте ее растительным маслом. Выложите кусочки окуня и болгарского перца для обжарки.
Fry the fish and peppers for 10 minutes, stirring and turning the pieces occasionally. Then add sweet and sour sauce and cook the dish for another 7 minutes. Salt and pepper to taste. Ready!
Обжаривайте рыбу и перец в течение 10 минут, периодически помешивая и переворачивая кусочки. Затем добавьте кисло-сладкий соус и готовьте блюдо еще 7 минут. Посолите и поперчите по вкусу. Готово!
Place the perch with bell peppers and sweet and sour sauce on a beautiful plate. Sprinkle the dish with finely chopped herbs. Bon appetit!
Выложите окуня с болгарским перцем и кисло-сладким соусом на красивую тарелку. Посыпьте блюдо мелконарезанной зеленью. Приятного аппетита!