Remove the scales from the fish. Gut if necessary. Peel the garlic and ginger. Preheat the oven to 180 degrees.
Снимите с рыбы чешую. При необходимости выпотрошите. Очистите чеснок и имбирь. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Finely chop the garlic and ginger.
Мелко покрошите чеснок и имбирь.
Mix garlic, ginger, soy sauce, mustard and olive oil in a deep bowl.
Смешайте с глубокой миске чеснок, имбирь, соевый соус, горчицу и оливковое масло.
Soak the fish with the resulting marinade.
Пропитайте рыбу полученным маринадом.
Place the fish on a baking sheet or baking dish. Place in the oven.
Выложите рыбу на противень или форму для запекания. Поставьте в духовку.
Bake at 180 degrees for 15-20 minutes.
Запекайте при 180 градусах 15-20 минут.
The dish is ready! Place fish on a plate. Serve hot. Fresh herbs will be a good addition to fish. Bon appetit!
Блюдо готово! Выложите рыбу на тарелку. Подавайте горячей. Хорошим дополнением к рыбе станет свежая зелень. Приятного аппетита!