Prepare all the ingredients and place them on the table. Rinse and cut the fish well. Wash the vegetables. Peel and chop the garlic cloves. Peel the potatoes and onions. Set the oven to preheat to 180 C.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол. Хорошо промойте и разделайте рыбу. Помойте овощи. Очистите и нарежьте зубчики чеснока. Очистите картофель и репчатый лук. Поставьте духовку на разогрев до 180 С.
On a clean cutting board, thinly slice the potatoes and zucchini. Cut the onion into strips.
На чистой разделочной доске нарежьте тонкими ломтиками картофель и кабачок. Соломкой нарежьте репчатый лук.
Place the cut fish on the board. Make slits on the perch and insert chopped garlic cloves into them.
На доску положите разделанную рыбу. Сделайте на окуне надсечки и вложите в них нарезанные зубчики чеснока.
In a deep bowl, combine chopped potatoes, zucchini pieces and onion strips. Add fish seasoning, salt and ground black pepper to taste. Mix all ingredients well.
В глубокой миске смешайте нарезанный картофель, кусочки кабачка и соломку репчатого лука. Добавьте приправу для рыбы, соль и черный молотый перец по вкусу. Хорошо перемешайте все ингредиенты.
Take a clean baking dish, grease it with vegetable oil and place the vegetable mixture on the bottom. Top with sea bass and garlic.
Возьмите чистую форму для запекания, смажьте ее растительным маслом и на ее дно выложите смесь овощей. Сверху выложите морского окуня с чесноком.
Place the dish in an oven preheated to 180 C for 35 minutes. After this, turn off the oven and carefully remove the pan. Leave it for 5 minutes at room temperature. The dish should cool slightly.
Поставьте блюдо в разогретую до 180 С духовку на 35 минут. После этого выключите духовку и осторожно вытащите форму. Оставьте ее на 5 минут в комнатной температуре. Блюдо должно слегка остыть.
Transfer the sea bass with vegetables from the baking dish to a nice plate. Ready!
Переложите морского окуня с овощами из формы для запекания на красивую тарелку. Готово!
Garnish the sea bass plate with fresh herbs. Serve to the table. Bon appetit!
Украсьте тарелку с блюдом из морского окуня свежей зеленью. Подавайте к столу. Приятного аппетита!