Rinse the perch carcass. wash the onions. Prepare olive oil, soy sauce, vinegar, ground ginger.
Промойте тушку окуня. вымойте лук. Приготовьте оливковое масло, соевый соус, уксус, молотый имбирь.
Make several transverse cuts on the fish with a knife so that the marinade can permeate the entire meat.
На рыбе сделайте несколько поперечных надрезов ножом, для того чтобы маринад мог пропитать все мясо целиком.
Place the fish in a suitable container. Mix olive oil, ginger, vinegar in a separate bowl. salt and pepper. Mix all ingredients thoroughly. Pour the mixture over the fish and leave for 10 minutes. Turn on the oven and preheat it to two hundred degrees.
Уложите в подходящую посуду рыбу. Смешайте в отдельной миске оливковое масло, имбирь, уксус. соль и перец. Все ингредиенты тщательно перемешайте. Залейте рыбу смесью и оставьте на 10 минут. Включите духовку и разогрейте ее до двухсот градусов.
Wrap the marinated perch in foil and transfer to a clean baking dish. Place in the oven for 30 minutes.
Заверните замаринованного окуня в фольгу и переложите в чистую форму для запекания. Отправляйте в духовой шкаф на 30 минут.
After thirty minutes, remove the pan with the perch and carefully tear off the top of the foil. Let the perch cool slightly.
Через тридцать минут достаньте форму с окунем, аккуратно оторвите верхнюю часть фольги. Дайте окуню немного остыть.
Transfer the perch to a plate for serving fish dishes, after garnishing it with a lettuce leaf. Sprinkle finely chopped green onions on top.
Переложите окуня в тарелку для подачи рыбных блюд, предварительно украсив ее листом салата. Сверху посыпьте мелко порубленным зеленым луком.