Clean the sea bass. Remove the skins from the onions. The champignons should be washed, but then dried thoroughly. Measure out 50 ml of cream. Select two frying pans, in one you will fry the perch, and in the other you will fry the mushrooms.
Морского окуня почистите. Снимите шелуху с лука. Шампиньоны следует промыть, но затем тщательно высушить. Отмерьте 50 мл сливок. Подберите две сковороды, в одной будет жариться окунь, а в другой — шампиньоны.
Cut the champignons in half. Cut the onion into half rings.
Шампиньоны разрежьте пополам. Лук нарежьте полукольцами.
Make cuts on the fish carcass, then rub it with salt and pepper to taste. Heat the frying pan.
Сделайте надрезы на тушке рыбы, затем натрите ее солью и поперчите по вкусу. Разогрейте сковороду.
Pour some olive oil into a frying pan and place the perch in it. Fry on each side until crusty, turn off the stove and leave the perch in the pan to “cook”. Heat a second frying pan.
Налейте немного оливкового масла в сковороду и выложите в нее окуня. Обжаривайте с каждой стороны до корочки, выключите плиту и оставьте окуня на сковороде “доходить”. Разогрейте вторую сковороду.
Pour in some olive oil. Place the onion and simmer it a little. Then add the champignons, pour cream over them and fry over medium heat for ten minutes.
Налейте немного оливкового масла. Выложите лук и немного его припустите. Затем добавьте шампиньоны, залейте их сливками и обжаривайте на среднем огне в течении десяти минут.
Place fried perch and champignons on a plate, garnish the dish with finely chopped dill.
На тарелку выложите жареного окуня и шампиньоны, украсьте блюдо мелко рубленым укропом.
Serve the dish with sour cream as a sauce.
Подайте к блюду сметану в качестве соуса.