Prepare all the ingredients for the filling. Rinse the perch and potatoes. Preheat the oven to 200 degrees.
Подготовьте все ингредиенты для начинки. Промойте окуня и картофель. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Cut the lemon into slices.
Нарежьте лимон кружочками.
Place the perch in a suitable sized baking dish. Pour in vegetable oil and unagi sauce. Top with finely chopped garlic and lemon slices.
Поместите окуня в подходящую по размеру форму для выпечки. Залейте растительным маслом и соусом унаги. Сверху выложите мелко нарезанный чеснок и кружочки лимона.
Place the pan with the perch in the sleeve. Bake in an oven preheated to 200 degrees for 20 minutes.
Поместите форму с окунем в рукав. Запекайте в заранее разогретой до 200 градусов духовке в течение 20 минут.
Place the finished perch with lemon on a serving plate. Bon appetit.
Выложите готово окуня с лимоном на порционную тарелку. Приятного аппетита.