Prepare all the ingredients and place them on the table. Wash and cut the sea bass. Wash the vegetables. Peel the potatoes. Wash a bunch of dill. Peel and cut the garlic into thin slices. Set the oven to preheat to 180 C.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол. Помойте и разделайте морского окуня. Помойте овощи. Очистите картофель. Помойте пучок укропа. Очистите и нарежьте чеснок тонкими пластиками. Поставьте духовку на разогрев до 180 С.
Take a clean cutting board and chop your vegetables on it. Cut bell peppers and potatoes into medium-sized slices. Cut the tomatoes into slices.
Возьмите чистую разделочную доску и нарежьте на ней овощи. Болгарский перец и картофель нарежьте ломтиками среднего размера. Помидоры нарежьте кружочками.
Take a baking dish and line its bottom and sides with foil. Grease the bottom with vegetable oil and evenly place a layer of potatoes. Next, lay out a layer of sliced bell peppers. Add bay leaves and garlic slices to the dish. Salt and pepper to taste, add Provençal herbs.
Возьмите форму для запекания, выстелите ее дно и стенки фольгой. Смажьте дно растительным маслом и равномерно выложите слой картофеля. Далее выложите слой из нарезки болгарского перца. Добавьте к блюду лавровый лист и пластинки чеснока. Посолите и поперчите по вкусу, добавьте прованские травы.
Place the cut fish in the pan. Salt and pepper it. Cover the sea bass with a layer of chopped tomatoes. Place a few sprigs of dill on top.
Положите в форму разделанную рыбу. Посолите и поперчите ее. Накройте морского окуня слоем нарезанных помидоров. Сверху положите несколько веточек укропа.
Bake fish in vegetables at 180 C in the oven for 35 minutes. After this, turn off the oven and carefully remove the pan with the finished dish. Leave the pan at room temperature for 5 minutes. Ready!
Запекайте рыбу в овощах при 180 С в духовке в течение 35 минут. После этого выключите духовку и аккуратно достаньте форму с готовым блюдом. Оставьте форму в комнатной температуре на 5 минут. Готово!
Place the baked perch on a plate. Arrange the baked vegetables beautifully and add sprigs of fresh herbs. Serve the dish to the table! Bon appetit!
Выложите на тарелку запеченного окуня. Красиво выложите запеченные овощи и добавьте веточки свежей зелени. Подавайте блюдо к столу! Приятного аппетита!