Place all ingredients on the table for easy preparation. Wash the vegetables, peel the carrots. Also prepare the fish: remove the skin and remove the bones.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Овощи помойте, морковь очистите. Также подготовьте рыбу: очистите от кожи и достаньте кости.
Prepare tzatziki sauce. To do this, grate one cucumber on a fine grater and drain excess water from it. Finely chop the dill.
Приготовьте соус дзадзики. Для этого один огурец натрите на мелкой терке и слейте с него лишнюю воду. Укроп мелко нарежьте.
Then in a deep bowl, mix Greek yogurt, cucumber, dill and pressed garlic and lemon juice. Salt and pepper to taste.
Затем в глубокой миске смешайте греческий йогурт, огурец, укроп и чеснок, пропущенный через пресс, и лимонный сок. Посолите и поперчите по вкусу.
In another deep bowl, mix corn flour and turmeric. Dredge the perch in them and fry the fish in a frying pan with olive oil until cooked (about 3 minutes on each side).
В другой глубокой миске смешайте кукурузную муку и куркуму. Обваляйте в них окуня и обжарьте рыбу на сковороде с оливковым маслом до готовности (примерно по 3 минуты с каждой стороны).
Prepare the salad. To do this, cut iceberg lettuce, carrots and cucumber into strips. Add salt and pepper to taste, season with olive oil, and then stir.
Приготовьте салат. Для этого нарежьте соломкой салат айсберг, морковь и огурец. Посолите и поперчите по вкусу, приправьте оливковым маслом, а затем перемешайте.
When serving, place the salad in portioned plates and the fish on it. Place tzatziki sauce next to it.
При подаче в порционные тарелки разложите салат, на него – рыбу. Соус дзадзики выложите рядом.