Place all ingredients on the table for easy preparation. Wash and peel the vegetables, also prepare the fish: remove scales and remove bones. Preheat the oven to 200 degrees.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Овощи помойте и почистите, также подготовьте рыбу: очистите от чешуи и достаньте кости. Разогрейте духовой шкаф до 200 градусов.
In a deep bowl, mix cream, mayonnaise, salt and pepper.
В глубокой миске смешайте сливки, майонез, соль и перец.
Cut the vegetables: carrots and potatoes into quarters, onions into half rings.
Нарежьте овощи: морковь и картошку – четвертинками, лук – полукольцами.
Place potatoes, carrots, onions, olives and perch in a deep bowl with sour cream and mayonnaise. Stir.
Выложите картошку, морковь, лук, маслины и окуня в глубокую миску к сметане с майонезом. Перемешайте.
Grease a baking dish with vegetable oil and place vegetables in creamy mayonnaise sauce in it, and fish on top.
Форму для запекания смажьте растительным маслом и выложите в нее овощи в сливочно-майонезном соусе, а сверху – рыбу.
Bake perch with vegetables in an oven preheated to 200 degrees for 50-60 minutes.
Запекайте окуня с овощами в разогретой до 200 градусов духовке в течение 50-60 минут.
Serve the finished perch with cream and mayonnaise with a side dish of vegetables.
Готового окуня со сливками и майонезом подавайте на стол с гарниром из овощей.