Prepare all the ingredients and place them on the table. Rinse and cut the fish well. Wash and peel the vegetables. Rinse the greens. Cut the pumpkin into medium-sized cubes and place in a deep plate. Set the oven to preheat to 180 C.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол. Хорошо промойте и разделайте рыбу. Помойте и очистите овощи. Промойте зелень. Нарежьте тыкву кубиками среднего размера и положите в глубокую тарелку. Поставьте духовку на разогрев до 180 С.
On a clean cutting board, cut the potatoes into small cubes. Slice the garlic cloves into thin slices.
На чистой разделочной доске нарежьте небольшими кубиками картофель. Нарежьте зубчики чеснока на тонкие пластинки.
Take a deep container and place vegetable cubes in it. Add salt and ground black pepper to taste. Mix well.
Возьмите глубокую емкость и положите в нее кубики овощей. Добавьте к ним соль и черный молотый перец по вкусу. Хорошо перемешайте.
Place the dressed sea bass on a cutting board. Make slits on the fish and insert garlic slices into them.
Выложите разделанного морского окуня на разделочную доску. Сделайте на рыбе насечки и вложите в них пластинки чеснока.
Take a baking dish, grease it with vegetable oil and place the vegetable mixture on the bottom. Place the sea bass on top of the vegetables in the center of the pan. Garnish the dish with a sprig of rosemary.
Возьмите форму для запекания, смажьте ее растительным маслом и выложите на дно овощную смесь. Сверху на овощи в центр формы положите морского окуня. Украсьте блюдо веточкой розмарина.
Place the dish in the oven for 35 minutes at 180 C. After that, turn off the oven and carefully remove the mold. Leave it for 5 minutes at room temperature. The dish should cool slightly.
Поставьте блюдо на 35 минут в духовку при 180 С. После этого выключите духовку и аккуратно вытащите форму. Оставьте ее на 5 минут в комнатной температуре. Блюдо должно слегка остыть.
Transfer the sea bass with pumpkin and potatoes from the baking dish to a nice plate. Ready!
Переложите морского окуня с тыквой и картофелем из формы для запекания на красивую тарелку. Готово!
Garnish the sea bass and vegetables with a sprig of rosemary or fresh herbs. Serve to the table. Bon appetit!
Украсьте морского окуня и овощи веточкой розмарина или свежей зеленью. Подавайте к столу. Приятного аппетита!