Peel the garlic and ginger. Thaw fish if necessary.
Очистите чеснок и имбирь. При необходимости разморозьте рыбу.
Finely chop the ginger and garlic.
Мелко нарежьте имбирь и чеснок.
Mix white wine, soy sauce, olive oil, ginger, garlic, salt and pepper in a deep container. Mix thoroughly. Leave the fish in the marinade for 10-15 minutes.
Смешайте в глубокой емкости белое вино, соевый соус, оливковое масло, имбирь, чеснок соль и перец. Тщательно перемешайте. Оставьте рыбу в маринаде на 10-15 минут.
Fry over medium heat for 5-7 minutes on each side.
Жарьте на среднем огне 5-7 минут с каждой стороны.
The dish is ready! Place the perch on a plate and serve hot. Decorate the dish with herbs. An excellent addition to fish would be a salad of fresh vegetables or herbs. Bon appetit!
Блюдо готово! Выложите окуня на тарелку и подавайте горячим. Украсьте блюдо зеленью. Отличным дополнением к рыбе станет салат из свежих овощей или листья зелени. Приятного аппетита!