Grilled perch is a tasty and tender dish, perfect for both dinner and a holiday table. All over the world, sea bass meat is valued for its high taste and beneficial properties. Perch is high in omega-3 fatty acids, which have a beneficial effect on the heart and blood vessels. The fish is also rich in easily digestible proteins, which is an argument for including sea bass in the diet. In addition, fish contains microelements, such as iodine, necessary for humans.
Окунь на гриле — это вкусное и нежное блюдо, которое отлично подходит и для семейного ужина, и для праздника. Мясо морского окуня во всём мире ценят за богатый вкус и пользу для здоровья. В окуне много омега-3 жирных кислот, которые положительно влияют на сердце и кровообращение. Рыба также богата легкоусвояемым белком, что делает её полезной для диеты. Кроме того, в рыбе содержатся микроэлементы, например йод, необходимые организму.
Steps / Шаги:
Peel the garlic. Thaw fish if necessary.
Очистите чеснок. При необходимости разморозьте рыбу.
Finely chop the garlic.
Мелко покрошите чеснок.
Fry over medium heat for 5-7 minutes on each side.
Обжарьте на среднем огне по 5-7 минут с каждой стороны.
The dish is ready! Place a plate over the fish and serve hot. Garnish the dish with fresh herbs. Fresh vegetables will be an excellent addition to fish. Bon appetit!
Блюдо готово! Выложите на рыбу тарелку и подавайте горячей. Украсьте блюдо свежей зеленью. Отличным дополнением к рыбе станут свежие овощи. Приятного аппетита!