Peel the garlic and potatoes. Rinse the tubers with water. Also rinse the fillet and pat dry with a paper towel.
Очистите чеснок и картофель. Промойте клубни водой. Филе также промойте и промокните бумажным полотенцем.
Cut potatoes and tomatoes into small slices. Garlic can be grated on a fine grater or passed through a press.
Картофель и помидоры нарежьте небольшими дольками. Чеснок можно натереть на мелкой терке или пропустить через пресс.
In a deep bowl, combine potatoes, tomatoes, garlic and a mixture of dried herbs. mix carefully.
В глубокой посуде смешайте картофель, помидоры, чеснок и смесь сушеных трав. аккуратно перемешайте.
Take a glass oven dish and place the prepared vegetables there. Place the perch steak on top of the vegetables. Place the fish in the oven to bake until golden brown. The baking temperature should be no higher than 180 degrees.
Возьмите стеклянную форму для духовки и выложите туда подготовленные овощи. Стейк из окуня расположите поверх овощей. Отправьте рыбу в духовку запекаться до румяной корочки. Температура запекания должна быть не выше 180 градусов.
Baked aromatic perch with potatoes is ready.
Запеченный ароматный окунь с картофелем готов.
Take a frying spatula and carefully transfer the dish from the pan to a plate.
Возьмите лопатку для жарки и аккуратно переложите блюдо из форму в тарелку.
Add some of the pepper mixture directly to the plate on top of the dish.
Добавьте немного смеси перцев прямо в тарелку сверху блюда.