Prepare all the ingredients for the filling. Rinse and clean the perch. Preheat the oven to 200 degrees.
Подготовьте все ингредиенты для начинки. Промойте и очистите окуня. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Mix spices and mayonnaise in a suitable size container.
В подходящей по размеру емкости смешайте специи и майонез.
Cut off the fins and tail of the perch and clean the inside. Rinse and dry.
Срежьте плавники и хвост окуня, очистите внутри. Промойте и обсушите.
Coat the perch carcasses, not forgetting to coat the cuts, and place in a baking dish. Leave for 20-30 minutes.
Обмажьте тушки окуня, не забывая промазать в надрезах, и положите в форму для запекания. Оставьте на 20-30 минут.
Place in the oven and bake for 20-25 minutes at 200 degrees until golden brown. Bon appetit.
Поставьте в духовку и выпекайте 20-25 минут при температуре 200 градусов до румяной корочки. Приятного аппетита.
Place the finished fish on lettuce leaves.
Выложите готовую рыбу на листья салата.