Prepare the necessary ingredients. Remove the minced meat from the refrigerator. Finely chop the kimchi. Peel the onion.
Подготовьте необходимые ингредиенты. Фарш достаньте из холодильника. Кимчи мелко порежьте. Лук очистите.
Cut the onion into half rings. Place the pan on the fire, add oil for frying. Then fry the onion and minced meat until golden brown. Stir and simmer until done. Then add kimchi. Mix well. Simmer for about 10 minutes. This will make the minced meat more flavorful.
Лук порежьте полукольцами. Сковороду поставьте на огонь, добавьте масло для жарки. Затем пережарьте лук до золотистого цвета и фарш. Перемешайте и протушите до готовности. Затем добавьте кимчи. Хорошо перемешайте. Протушите примерно 10 минут. Так фарш будет более ароматным.
Then add cooked rice and sesame seeds, stir. Add the required amount of salt.
Затем добавьте варенный рис и кунжут, перемешайте. Добавьте необходимое количество соли.
Stir and simmer until all the juice is absorbed. Approximately 10-15 minutes.
Перемешайте и протушите, пока не впитается весь сок. Примерно 10-15 минут.
Shape the rice into a nice square. Bon appetit!
Сформируйте рис в красивый квадрат. Приятного аппетита!