Place the eggs on a plate, place the breadcrumbs in a deep bowl, and place the cheese on the plate.
Выложите яйца на тарелку, панировочные сухари насыпьте в глубокую миску, а сыр разместите на тарелке.
Cut the cheese into bars with an edge of 1 cm and a length of 4-6 cm. Beat the eggs, pour the breadcrumbs into a bowl. Take the cheese and dip it in the eggs, then in the breadcrumbs on all sides and ribs, then again in the eggs and breadcrumbs.
Порежьте сыр брусками с ребром в 1 см и по длине 4-6 см. Взбейте яйца, высыпьте панировочные сухари в миску. Возьмите сыр и обмакните в яйца, потом в сухари со всех сторон и ребер, потом опять - в яйца и в сухари.
Heat a small amount of vegetable oil in a frying pan and fry the pieces on all sides for 2 minutes.
Разогрейте на сковороде небольшое количество растительного масла и обжаривайте кусочки со всех сторон по 2 минуты.
Serve the dish in a flat plate, sprinkle with herbs and put the sauce on the plate.
Подавайте блюдо в плоской тарелке, посыпав их зеленью, и положив на тарелку соус.