Place minced meat, cheese and dry dill on plates. Pour salt and pepper into small containers, and pour tomato juice into a glass.
Фарш, сыр и сухой укроп разложите по тарелкам. Соль и перец насыпьте в маленькие емкости, а томатный сок налейте в стакан.
Mix the minced meat with cheese and season with dry dill, salt and pepper. Pour out the tomato juice. Roll the meatballs and place them in a pan with tomato juice. Place the meatballs in the oven over medium heat and bake for about 35 minutes, until golden brown.
Фарш смешайте с сыром и приправьте сухим укропом, солью и перцем. Вылейте томатный сок. Скатайте фрикадельки и поставьте их в форму с томатным соком. Поставьте фрикадельки в духовку на средний огонь и запекайте примерно 35 минут, до румяности.
Place the meatballs on a plate and sprinkle with herbs.
Разместите фрикадельки на тарелке и посыпьте их зеленью.