Cut the sausage and tomato into small cubes, and chop the champignons into small pieces. Mix flour, kefir, cottage cheese and egg in a container, then add the filling to the dough. Grate the cheese on a coarse grater and place it on the dough. Chop the greens and add to the dough. Season with salt, paprika and hot pepper to taste. Stir again.
Колбасу и помидор порежьте на маленькие кубики, а шампиньоны накромсайте на маленькие куски. В емкости смешайте муку, кефир, творог и яйцо, затем добавьте в тесто начинку. На крупной терке натрите сыр и выложите его на тесто. Зелень измельчите и добавьте в тесто. Приправьте солью, паприкой и острым молотым перцем по вкусу. Еще разок перемешайте.
Form cheesecakes from the dough and place them in a frying pan heated with oil. Fry cheese pancakes with sausage, mushrooms and tomatoes on both sides until golden brown.
Из теста сформируйте сырники и выложите их на раскаленную маслом сковороду. Жарьте сырники с колбасой, грибами и помидорами с двух сторон до румяной корочки.
Place the cheesecakes on a plate and top them with sour cream.
Положите сырники на тарелку и сверху полейте их сметаной.