Place the cottage cheese and flour in containers, and pour the salt into the container. Place the chicken egg in a saucer. Place the dill on a plate, and also put the Adyghe cheese on the plate. Pour the oil into a glass.
Творог и муку разместите по емкостям, а соль насыпьте в тару. Куриное яйцо положите в блюдце. Укроп разместите на тарелке, адыгейский сыр также положите в тарелку. Масло налейте в стакан.
Grate the Adyghe cheese, and then add cottage cheese, egg, salt, flour, and herbs. Mash with a fork or blend until smooth. Wet your palms in cold water and form cheesecakes, place them in a frying pan heated with vegetable oil. Cover with a lid and cook over moderate heat for 4 minutes on each side, until golden brown.
Натрите сыр адыгейский на терке, а затем добавьте творог, яйцо, соль, муку, зелень. Разотрите вилкой или взбейте блендером до однородной массы. Смочите ладони в холодной воде и сформируйте сырники, выложите их на разогретую с растительным маслом сковороду. Накройте крышкой и жарьте на умеренном огне по 4 минуты с каждой стороны, до румяной корочки.
Place the cheesecakes on a plate and add tomatoes, herbs and sour cream.
Разместите сырники на тарелке и туда же положите помидоры, зелень и сметану.