Cut the pollock fillet into equal parts and place on a plate, place a piece of cheese on a plate, and place mayonnaise in a semi-deep container. Pour the oil into a glass, and pour salt and pepper into containers.
Филе минтая разрежьте на одинаковые части и положите в тарелку, кусок сыра положите в тарелку, а майонез поместите в полуглубокую емкость. Масло налейте в стакан, а соль и перец насыпьте в тары.
Rinse the pollock, dry with a towel and cut into portions. Salt and pepper the fish. Cover a baking sheet with parchment and grease with vegetable oil. Place pollock on a baking sheet, skin side down. Place mayonnaise on each piece of fish. Spread the mayonnaise evenly over the fish. Grate the hard cheese on a fine grater. Sprinkle cheese on each piece of fish. Place the pan with pollock in an oven preheated to 180 degrees and bake for about 25 minutes.
Минтай промойте, обсушите полотенцем и разрежьте на порционные кусочки. Рыбу посолите и поперчите. Противень застелите пергаментом и смажьте растительным маслом. Выложите минтай на противень кожей вниз. На каждый кусочек рыбы выложите майонез. Равномерно распределите майонез по рыбе. Твердый сыр натрите на мелкой терке. Посыпьте сыром каждый кусочек рыбы. Поставьте противень с минтаем в разогретую до 180 градусов духовку и запекайте около 25 минут.
Place the fish on a plate and garnish with tomato and herbs.
Выложите рыбу на тарелку и украсьте ее помидором и зеленью.