Place the spaghetti on the table. Place chicken fillet, tomatoes, peppers in one plate. Place paprika, black pepper and salt into small containers. Pour vegetable oil into a glass. Place the onion and garlic on a plate.
Спагетти положите на стол. Куриное филе, помидоры, перец положите в одну тарелку. Паприку, черный перец и соль насыпьте в маленькие емкости. Растительное масло налейте в стакан. Лук и чеснок положите в тарелку.
Heat a frying pan, pour a little oil into it and place the chicken, onion and garlic. Fry food over medium heat for 4 minutes. Add paprika, salt and ground pepper to the pan. Peel the bell pepper and cut it into small cubes. Place the chopped peppers in the pan. Stir everything and fry for another 5 minutes. Then place the tomatoes in the pan. Mix well, cover the pan and continue cooking over low heat for 30 minutes until thickened.
Прогрейте сковороду, влейте туда немного масла и поместите курицу, лук и чеснок. Обжаривайте продукты на среднем огне на протяжении 4 минут. Насыпьте в сковороду паприку, соль и молотый перец. Болгарский перец очистите и нарежьте его на небольшие кубики. Нарезанный перец положите в сковороду. Перемешайте все и обжаривайте еще 5 минут. Затем в сковороду выложите помидоры. Хорошо перемешайте, накройте сковороду крышкой и продолжайте готовить на слабом огне на протяжении 30 минут, до загустения.
Pour 3 liters of water into a saucepan and bring it to a boil, then salt it and pour in a little oil. Place spaghetti in boiling water. Cook after boiling for 7 minutes. After a while, drain the water, and leave 100 ml of the broth for the sauce. Return the spaghetti to the pan and set aside for a while. At the end of cooking, pour 100 ml of water in which you cooked the spaghetti into the sauce. Immediately place the spaghetti in the pan. Mix well.
В кастрюле налейте 3 литра води и доведите ее до кипения, затем посолите ее и влейте немного масла. Опустите в кипящую воду спагетти. Варите после закипания 7 минут. Спустя время воду слейте, а 100 мл отвара оставьте для соуса. Спагетти верните в кастрюлю и на время оставьте в сторонке. В конце приготовления влейте в соус 100 мл воды, в которой варили спагетти. Сразу выложите спагетти в сковороду. Хорошо перемешайте.
Finely chop the parsley and sprinkle it over the finished pasta and then mix well again.
Петрушку мелко нарежьте и посыпьте им готовую пасту и затем еще раз хорошо перемешайте.
Place spaghetti on a plate and sprinkle herbs on top.
Выложите спагетти в тарелку и сверху посыпьте их зеленью.