Place the fillet on a plate. Cut a piece of cheese and place it on a plate along with the onion and butter. Place the champignons on a plate. And pour the milk into a bowl. Place salt and pepper in containers.
Филе поместите в тарелку. Отрежьте кусок сыра и положите его в тарелку вместе с луком и маслом. Шампиньоны поместите в тарелку. А молоко налейте в миску. Соль и перец насыпьте в емкости.
Cut the fillet into pieces, then wash and cut the champignons into slices. Peel and wash the onion, then cut into cubes. Grate the cheese on a coarse grater. Heat a frying pan and add vegetable oil. Place the fillet in a hot frying pan. Fry the fillet over high heat until golden brown. Add the onion to the chicken and stir-fry over medium heat for 2 minutes. Then add the mushrooms and also fry, stirring, for 3-4 minutes over medium heat. Season with salt and pepper.
Филе нарежьте на кусочки, затем помойте и нарежьте пластинками шампиньоны. Почистите и помойте лук, затем нарежьте кубиками. Натрите на крупной терке сыр. Разогрейте сковороду и налете растительное масло. В горячую сковороду выложите филе. На большом огне обжаривайте филе до золотистого цвета. К курице выложите лук и жарьте помешивая на среднем огне 2 минуты. Затем добавьте грибы и также обжаривайте, помешивая, 3-4 минуты на среднем огне. Посолите и поперчите.
Pour milk over the chicken fillet and bring it to a boil. Cover with a lid. Simmer the fillet in milk over low heat for about 10 minutes. Place cheese on chicken. Stir and simmer for 5 minutes.
Залейте филе курицы молоком и доведите его до кипения. Накройте крышкой. Тушите филе в молоке на маленьком огне около 10 минут. Сыр выложите к курице. Перемешайте и тушите 5 минут.
Place the dish on a flat plate and garnish with tomatoes and herbs.
Выложите блюдо на плоскую тарелку и украсьте его помидорами и зеленью.