Cut a piece of cheese and place it on a plate along with herbs and dry garlic. Pour the salt into a container, and place the mayonnaise in a deep container. Place the fish on the table.
Отрежьте кусок сыра и положите его на тарелку вместе с зеленью и сухим чесноком. Соль насыпьте в емкость, а майонез разместите в глубокую тару. Рыбу положите на стол.
Clean the fish and cut off its head and tail. Separate both fillets on the skin and rinse with water. Season with salt on both sides. Grate the cheese and add chopped herbs, garlic, mayonnaise and mix. Place foil on a baking sheet and grease it with oil. Place the fillets, skin side down, and top with the herb mixture. Bake the fish for 20 minutes at 180°C.
Рыбу почистите и отсеките ей голову и хвост. Отделите оба филе на коже и промойте водой. Посолите с обеих сторон. Натрите сыр и добавьте на рубленую зелень, чеснок, майонез и перемешайте. На противень постелите фольгу и смазать ее маслом. Положите филе кожей вниз и сверху нанесите смесь с зеленью. Запекайте рыбу 20 минут при температуре 180°С.
Place the fish on a flat plate and garnish it with vegetables.
Рыбу положите на плоскую тарелку и украсьте ее овощами.