Place the cottage cheese and flour in large containers, and place the eggs in a plate. Pour sugar into a glass, also pour kefir into a glass.
Творог и муку насыпьте в большие емкости, а яйца положите в тарелку. Сахар насыпьте в стакан, также кефир налейте в стакан.
Beat the eggs with sugar and vanilla, then add the cottage cheese, pureed through a sieve, and pour in the kefir. Finally, add flour and salt and stir. Grease a small mold with oil and pour out the dough. Shake and place in an oven preheated to 180°C.
Взбейте яйца с сахаром и ванилином, затем добавьте протертый через сито творог и влейте кефир. В конце высыпайте муку с солью и перемешайте. Небольшую форму смажьте маслом и вылейте тесто. Встряхните и поставьте в разогретую до 180°С духовку.
Bake the cottage cheese for about 40 minutes until golden brown, then remove the dish from the oven and let it cool.
Выпекайте творожник примерно 40 минут до румяной корочки, затем достаньте блюдо с духовки и дайте ему остыть.
Place the cottage cheese on a plate and sprinkle it with powdered sugar, place chocolate pieces on top.
Творожник разместите на тарелку и посыпьте его сахарной пудрой, сверху положите кусочки шоколада.