Cut a piece of cheese and put it on a plate with the breast and onions, and place the mushrooms in another plate. Cut a piece of butter and put it on a plate, pour the cream into a deep container, and pour the flour into a plate.
Отрежьте кусок сыра и положите в тарелку к грудке и луку, а грибы разместите в другой тарелке, Отрежьте кусок масла и положите на тарелку, сливки налейте в глубокую емкость, а муку насыпьте в тарелку.
Cut the mushrooms, onions and chicken into cubes, then grate the cheese. Dredge chicken in flour. Fry the onion and chicken in melted butter for about 3 minutes, then add the mushrooms and fry. After 10 minutes, pour in the cream, then add salt and leave to simmer in the pan for a few more minutes. Remove the pan and transfer to the pan if desired. Sprinkle with cheese and place in the oven for 10 minutes at 220 degrees.
Порежьте шампиньоны, лук и курицу кубиками, затем натрите сыр. Обваляйте курицу в муке. На растопленном сливочном масле обжарьте лук и курицу примерно 3 минуты, затем насыпьте шампиньоны и обжарьте. Через 10 минут влейте сливки, а после добавьте соль и оставьте томится на сковороде еще несколько минут. Снимите сковороду и при желании переложите в форму. Посыпьте сыром и поставьте в духовку на 10 минут при температуре 220 градусов.
Transfer the julienne to a plate and garnish with tomatoes and herbs.
Переложите жюльен в тарелку и украсьте помидорами и зеленью.