Pour the milk into a large glass and the sour cream into a slightly smaller glass. Place eggs on a plate and salt in a small container.
Налейте молоко в большой стакан, а сметану в стакан чуть поменьше. Положите яйца в тарелку, соль в маленькую емкость.
: To prepare, take a 2-liter saucepan and pour milk into it and immediately add salt. Break the eggs in a deep bowl and beat well with a fork. Add sour cream to the eggs and beat. Bring the milk to a boil; as soon as the milk starts to boil, add the eggs and sour cream in a thin stream and stir. Bring everything to a boil, let the whole mass simmer over low heat for 5 minutes.
: Для приготовления возьмите кастрюлю на 2 литра и вылейте в нее молок и сразу добавьте соль. В глубокой посуде разбейте яйца, хорошо взбейте вилкой. Добавьте к яйцам сметану и взбейте. Доведите молоко до кипения, как только молоко начинает кипеть, добавьте яйца со сметаной тонкой струйкой и перемешайте. Доведите все до кипения, пусть вся масса кипит на маленьком огне 5 минут.
Prepare a sieve immediately and line it with gauze. Pour the whole mixture into a sieve with cheesecloth and place it on a saucepan or bowl to drain the whey. Once the whey has drained, roll the gauze into a bag and place a plate on top and place a press on it. Leave the entire structure overnight in a cool place.
Приготовьте сразу же сито и застелите его марлей. Вылейте всю массу в сито с марлей и поставьте его на кастрюлю или миску чтобы стекла сыворотка. Как только сыворотка стечет, закрутите марлю в мешок и поставьте сверху тарелку и на нее поставьте пресс. Оставить всю конструкцию на ночь в холодном месте.
Serve the cheese in a flat plate, garnishing it with herbs and tomatoes.
Подавайте сыр в плоской тарелке, украсив ее зеленью и помидорами.