Place the cottage cheese in a large container, cut off a piece of butter and place it in a plate, peel 2 eggs and place in a small saucer, and pour the baking soda into a small container.
Поместите творог в большую емкость, отрежьте кусок сливочного масла и разместите в тарелке, почистите 2 яйца и положите в маленькое блюдце, а соду высыпьте в маленькую емкость.
Place cottage cheese, soft butter, eggs and soda in a saucepan. Grind everything thoroughly. Then place the pan with the ingredients on low heat and stir constantly until smooth and creamy, then let cool slightly.
В кастрюлю поместите творог, мягкое масло, яйца и соду. Все тщательно перетрите. Затем поставьте кастрюлю с ингредиентами на маленький огонь и постоянно помешивайте до однородной кремообразной массы, затем дайте немного остыть.
Serve the cheese in a saucer, or spread it on bread and sprinkle with herbs.
Подавайте сыр в блюдце, или же намажьте его на хлеб и посыпьте зеленью.