Wash the raspberries and place them in a container. Pour the cottage cheese into a deep plate. Pour sugar, flour, sunflower oil and baking powder into glasses. Place the eggs on a plate.
Помойте малину и насыпьте в емкость. Высыпьте творог в глубокую тарелку. Сахар, муку, подсолнечное масло и разрыхлитель насыпьте в стаканы. Яйца разместите на тарелке.
Place the cottage cheese in a bowl and soften it with a fork. Add sugar to the cottage cheese and stir. Beat two eggs into the mixture, then flour and stir all ingredients into a homogeneous mass. Wash and dry the raspberries. Form the dough into a flat cake, then put a few raspberries on it and seal it, then place everything on the frying pan.
В миску выложите творог и размягчите его вилкой. Добавьте к творогу сахар и перемешайте. Вбейте в массу два яйца, затем муку и размешайте все ингредиенты в однородную массу. Малину помойте и высушите. Сформируйте из теста лепешку, затем положите на нее несколько штук малины и залепите, после расположите все на сковородке.
Fry the cheesecakes in vegetable oil on one side and the other until golden brown.
Обжаривайте сырники на растительном масле с одной и другой стороны до румяной корочки.
Place the cheesecakes on a flat plate and sprinkle raspberries on them.
Положите сырники на плоскую тарелку и насыпьте на них малину.