Peel the garlic and place on a plate along with eggs, cheese and herbs. Wash the meat and place in a separate container. Place flour and butter in glasses.
Очистите чеснок и положите в тарелку вместе с яйцами, сыром и зеленью. Мясо помойте и положите в отдельную емкость. Муку масло разместите в стаканах.
Rinse the meat with cold water and cut into portions and beat, then add salt and pepper to taste. In a bowl, crack two eggs and add two cloves of garlic, then stir. Pour flour into a wide plate. Pour oil into the frying pan and when it starts to boil, immediately dip the chop in flour and egg, and then place it in the frying pan.
Мясо промойте холодной водой и порежьте на порционные куски и отбейте, затем посолите и поперчите по вкусу. В миске разбейте два яйца и добавьте два зубчика чеснока, затем перемешайте. В широкую тарелку насыпьте муку. В сковороду налейте масло и когда оно начнет кипеть сразу же обмакните отбивную в муке и в яйце, и после выложите на сковороду.
Fry for two minutes, during which time grate the cheese. Turn the chop over to the other side and cook for one minute, then add an even layer of cheese and reduce the heat to low. Cover the pan with a lid and let the chops simmer until the cheese is completely melted.
Обжаривайте две минуты, за это время натрите сыр на терке. Переверните отбивную на другую сторону и обжаривайте одну минуту, затем выложите ровный слой сыра и убавьте огонь до минимума. Накройте сковороду крышкой и дайте отбивным томиться до полного расплавления сыра.
Serve the chops on a flat plate garnished with tomatoes and herbs.
Подавайте отбивные на ровной тарелке, украшенной помидорами и зеленью.