Cut 3 slices of bread and place them on a plate along with the cheese, garlic, eggs, onion, tomato and pepper. Squeeze mayonnaise into a container. Place the minced meat in a deep plate. Place the spices in small containers.
Отрежьте 3 ломтика хлеба и разместите их в тарелке вместе с сыром, чесноком, яйцами, луком, помидором и перцем. Выдавите майонез в емкость. Разместите фарш в глубокую тарелку. Специи насыпьте в маленькие емкости.
Add salt, pepper, bread twisted into meat grinders and two eggs to the minced meat. Mix well and form into patties. Place them on a baking sheet greased with vegetable oil. Cut the onion, pepper into slices and grate the cheese. Place ketchup, onion, mayonnaise, pepper, tomato and mayonnaise on a meat flatbread and sprinkle cheese on top.
К мясному фаршу добавьте соль, перец и перекрученный на мясорубки хлеб и два яйца. Хорошо перемешайте и сформируйте лепешки. Выложите их на смазанный растительным маслом протвень. Нарежьте лук, перец кружочками и натрите сыр. На мясную лепешку выложите кетчуп, лук, майонез, перец, помидор и майонез, сверху посыпьте сыром.
Place the baking sheet in an oven preheated to 180°C for 30 minutes.
Поставьте протвень в разогретую до 180°С духовку на 30 минут.
Serve the cutlets in a flat plate and sprinkle the herbs on top of the cutlets.
Подавайте котлеты в плоской тарелке, а поверх котлет насыпьте зелень.