Place condensed milk, flour, sour cream, cocoa, sugar, soda, salt and vanillin in deep containers. Cut off a piece of butter and chocolate and then place them on a plate, clean the plate and place in a container, and arrange the eggs on the plate.
Разместите сгущенку, муку, сметану, какао, сахар, соду, соль и ванилин в глубокие емкости. Отрежьте кусок масла и шоколада, а затем положите их на тарелку, почистите тарелку и положите в тару, а яйца разложите на тарелке.
Knead the dough. Beat the eggs with sugar, then add salt, vanillin and sour cream. Add soda slaked with vinegar, beat and add butter, then add flour and stir. Leave the dough for 15 minutes.
Замешайте тесто. Яйца взбейте с сахаром, а затем всыпайте соль, ванилин и добавьте сметану. Добавьте гашеную уксусом соду, взбейте и добавьте сливочное масло, после добавляйте муку и размешивайте. Оставьте тесто на 15 минут.
Now you can start baking mushrooms and nuts. Heat the mold on both sides, grease the mold with vegetable oil. Using a teaspoon, spoon the batter into the pans to fill the cavity to the brim, then cover with the other part of the pan and place over medium heat. Bake each side for four minutes, then remove the cookies from the pan. Each time, grease the mold with oil, and then let the mushrooms and nuts cool.
Теперь можно приступить к выпечке грибочков и орешек. Форму разогрейте с обеих сторон, смажьте форму растительным маслом. Чайной ложкой наложите тесто заполняя выемки форм до краев, затем накройте второй частью формы и поставьте на средний огонь. Запекайте с каждой стороны по четыре минуты, затем вытащите печенье с формы. Каждый раз смазывайте форму маслом, а после дайте грибочкам и орешкам остыть.
At this time, cook the fudge. To do this, place butter, sour cream, sugar and cocoa in a saucepan. Place in a steam bath and stir. Remove pan and stir in dark chocolate until melted. Cool slightly. Dip the mushroom caps into the fondant and let dry. Mix condensed milk with nuts. When the nut halves have cooled, spread one with condensed milk and combine with the other half.
В это время варите помадку. Для этого в кастрюлю положите сливочное масло, сметану, сахар и какао. Поставьте на паровую баню и помешивайте. Снимите кастрюлю и добавьте черный шоколад до растворения. Немного остудите. Шляпки грибочков окуните в помадку и дайте подсохнуть. Сгущенку смешайте с орехами. Когда половинки орешек остынут, одну намажьте сгущенкой и соедините со второй половиной.
Place the cookies on a flat plate.
Расположите печенье в плоскую тарелку.