Open a can of condensed milk, pour sugar into the container, and remove the butter from the refrigerator. Pour baking powder into a plate. Measure 400 g of flour and place in a bag.
Откройте банку сгущенки, сахар насыпьте в тару, а сливочное масло вытащите из холодильника. Разрыхлитель насыпьте в тарелку. Отмерьте 400 г муки и разместите в пакете.
Mix soft butter with condensed milk. Add flour, baking powder, vanillin. Knead into a soft dough, then roll out the dough and start cutting out any shapes you like.
Мягкое сливочное масло перемешайте со сгущенным молоком. Добавьте муку, разрыхлитель, ванилин. Замешайте мягкое тесто, затем раскатайте тесто и начните вырезать любые формы.
Sprinkle the molds with sugar for a delicious sugar crust and place in the oven at 180 degrees until golden brown, about 15 minutes.
Посыпьте формы сахаром для вкусной сахарной корочки и поставьте в духовку на 180 градусов до румяного цвета, примерно 15 минут.
Serve the cookies in a plate along with tea.
Подавайте печенье в тарелке вместе с чаем.