Place the egg on the table, and place the flour, margarine and jam in plates. Pour salt, soda and sugar into containers.
Яйцо поставьте на стол, а муку, маргарин и варенье разместите в тарелках. Соль, соду и сахар насыпьте в емкости.
Grind margarine, sugar and eggs in a deep container, then add flour, salt and soda. Knead the stiff dough and divide it into equal parts. Roll out part of the dough on the bottom of the baking sheet and lay out a layer of jam, then grate 2 parts of the dough on a coarse grater to cover the entire filling. Place the cookies in the oven for 30 minutes and bake at medium temperature.
Маргарин, сахар и яйца разотрите в глубокой емкости, затем насыпьте муку, соль и соду. Замесите крутое тесто и разделить его на равные части. Часть теста раскатайте на дне противня и выложите слой варенья, затем на крупной терке натрите 2 часть теста, чтобы покрыть всю начинку. Засуньте печенье в духовку на 30 минут и выпекайте при средней температуре.
Serve the cookies on a plate with a dusting of powdered sugar.
Подавайте печенье на тарелке, посыпав на блюдо сахарную пудру.