Place the potatoes and egg in a plate, and pour salt and flour into containers. Place the cottage cheese on a plate.
Разместите картофель и яйцо в тарелке, а соль и муку насыпьте в емкости. Творог положите в тарелку.
Boil the potatoes, then let them stand for a while, peel them, and then mash them. There should be no lumps in the potato mixture. Rub the cottage cheese on a fine grater. Place the pureed cottage cheese in a bowl with the potato mixture. Add flour to ingredients and season with salt. Break one chicken egg. Mix the ingredients for the cheesecakes thoroughly.
Сварите картошку, после дайте ей немного постоять, очистите, а затем размять. В картофельной массе должны отсутствовать комочки. Творог протрите на мелкой терке. Протертый творог отправьте в миску к массе из картошки. Добавьте к ингредиентам муку и приправьте солью. Разбейте одно куриное яйцо. Введенные для сырников ингредиенты тщательно перемешайте.
Form round cheesecakes from the resulting potato-curd mass. Line a baking sheet with parchment paper. Place cheesecakes on a baking sheet. Bake cheesecakes with potatoes in the oven for about 40 minutes, setting the temperature to 180 degrees.
Из получившейся картофельно-творожной массы сформируйте круглые сырники. Противень застелите пергаментной бумагой. Поместите на противень сырники. Выпекайте сырники с картофелем в духовке около 40 минут, установив температурный режим на 180 градусов.
Place the cheesecakes on a plate, placing the berries next to them.
Разместите сырники на тарелке, положив рядом ягоды.