Peel the carrots and place them along with the potatoes and fillets. Place the sour cream in a semi-deep container, and pour the rice into a plate. Place salt and pepper into small containers.
Почистите морковку и положите ее вместе с картофелем и филе. Сметану разместите в полуглубокую тару, а рис высыпьте в тарелку. Соль и перец насыпьте в маленькие тары.
Pour water into the pan and let the meat cook over medium heat for about 15 minutes after boiling. While the meat is cooking, prepare the potatoes and carrots, peel and then cut. After chopping the vegetables, place the meat on a plate and leave it to cool.
В кастрюлю налейте воду и отправьте варится мясо на среднем огне около 15 минут после закипания. В то время, как варится мясо, подготовьте картофель и морковь почистите, а затем порежьте. После нарезания овощей поставьте мясо в тарелку и оставьте его, чтобы оно остыло.
Place chopped potatoes, carrots and rice into the broth. Now leave to cook until fully cooked. At this time, finely chop the chicken fillet. When the rice and potatoes are almost ready, add chopped fillet to them. Place the melted cheese in a saucepan and then mix everything well. And leave the soup to simmer for another 5-7 minutes.
В бульон опустите нарезанный картофель, морковь и рисовую крупу. Теперь оставьте вариться до полной готовности. В это время мелко порежьте куриное филе. Когда рис и картофель почти готовы добавьте к ним порезанное филе. Плавленый сыр отправьте в кастрюлю, а затем все хорошо перемешайте. И оставьте суп еще томиться еще на 5-7 минут.
Serve the soup in a deep bowl, sprinkled with herbs.
Подавайте суп в глубокой тарелке, посыпав его зеленью.