Rinse the drumsticks thoroughly and dry. Cut the cucumbers into strips. Peel and chop the garlic. Wash the greens, dry and finely chop.
Голени тщательно промойте и обсушите. Огурцы нарежьте соломкой. Чеснок очистите и измельчите. Зелень промойте, обсушите и мелко нарежьте.
Fry the drumsticks in a heated frying pan with oil.
Обжарьте голени на разогретой сковороде с маслом.
Dissolve the tomato paste in water, then add flour and stir until smooth. Pour the resulting sauce over the chicken, stir and simmer for 10 minutes with the lid closed.
Разведите томатную пасту в воде, затем введите в нее муку и перемешайте до однородной массы. Полученный соус вылейте к курице, перемешайте и тушите в течение 10 минут под закрытой крышкой.
After the time has passed, add pickles, chopped garlic and herbs to the meat. Simmer with the lid closed for another 10 minutes. The finished dish needs to sit for 5 minutes. Serve chakhokhbili in portions, garnished with fresh herbs.
По истечение времени добавьте к мясу соленые огурцы, измельченный чеснок и зелень. Тушите под закрытой крышкой еще 10 минут. Готовому блюду необходимо настояться в течение 5 минут. Подавайте чахохбили порционно, украсив свежей зеленью.
Prepare a side dish of boiled, crumbly rice or buckwheat for the dish.
Приготовьте к блюду гарнир из отварного, рассыпчатого риса или гречки.