Clean the hearts from films and fat, rinse. Peel the onion and garlic, wash and finely chop. Wash the greens, dry and finely chop.
Сердечки очистите от пленок и жира, промойте. Лук и чеснок очистите, помойте и мелко нарежьте. Зелень помойте, обсушите и мелко нарубите.
In a frying pan with vegetable oil, fry the hearts until golden brown, add the onion and fry until golden.
На сковороде с растительным маслом обжарьте сердечки до румяного цвета, добавьте лук и поджарьте до золотистости.
Place the hearts and onions in a frying pan with a thick bottom, pour in the broth, bring to a boil and simmer under a closed lid for 2 hours.
Переложите сердечки с луком в сковороду с толстым дном, залейте бульоном, доведите до кипения и уваривайте под закрытой крышкой в течение 2 часов.
Dissolve tomato paste in juice, pour over the hearts, bring to a boil again and simmer over medium heat for 10 minutes.
Разведите томатную пасту в соке, вылейте к сердечкам, вновь доведите до кипения и тушите на среднем огне в течение 10 минут.
After the time has passed, salt and pepper the dish, add chopped garlic, herbs and spices. Bring the dish to a boil, remove from the stove and let it brew under a closed lid for about 5 minutes. Serve chakhokhbili hot, in a portioned plate, sprinkled with fresh herbs.
По истечение времени блюдо посолите, поперчите, добавьте измельченный чеснок, зелень и специи. Доведите блюдо до кипения, уберите с плиты и дайте настояться под закрытой крышкой около 5 минут. Подавайте чахохбили горячим, в порционной тарелке, посыпав свежей зеленью.
Serve the dish with pita bread or white, fresh bread.
Подайте блюдо с лавашем или белым, свежим хлебом.