Recipes / Salad with Korean carrots, beans and smoked chicken Салат с корейской морковью, фасолью и копченой курицей
A light, spicy salad with spicy Korean carrots, canned red beans, eggs, smoked chicken and rye croutons will not leave anyone indifferent. It is perfect for a snack, lunch or dinner, and can also be served on a holiday table. There are many variations of this salad, but the base of carrots, beans and croutons always remains the same. The salad according to this recipe turns out tasty and satisfying.
Нежный и слегка пикантный салат с острой корейской морковью, консервированной красной фасолью, яйцами, копченой курицей и ржаными сухариками покорит любого. Он уместен и для быстрого перекуса, и для полноценного обеда или ужина, а также прекрасно подойдет для праздничного стола. Вариаций такого салата существует множество, но неизменным остается трио: морковь, фасоль и сухарики. По этому рецепту блюдо выходит очень вкусным и сытным.
Steps / Шаги:
Remove smoked chicken from bones and skin. Squeeze out excess liquid from Korean carrots. Drain the canned beans. Hard-boil the eggs for 10 minutes, then plunge them into ice water and peel them.
Копченую курицу отделите от костей и кожи. Морковку по-корейски отожмите от лишней жидкости. С консервированной фасоли слейте жидкость.Яйца сварите вкрутую в течение 10 минут, затем опустите их в ледяную воду и очистите.
Cut the chicken into small 1 cm cubes.
Курицу нарежьте небольшим кубиком размером 1 см.
Cut the eggs into small cubes.
Яйца нарежьте небольшим кубиком.
In a deep bowl, combine red beans and Korean carrots.
В глубокой миске соедините красную фасоль и корейскую морковь.
Add chicken and eggs.
Добавьте курицу и яйца.
Add crackers and mayonnaise. Stir. Salt and pepper to taste.
Добавьте сухарики и майонез. Перемешайте. Посолите и поперчите по вкусу.
Garnish the salad with parsley leaves. Ready. Bon appetit.
Украсьте салат листьями петрушки. Готово. Приятного аппетита.