Prepare all the necessary products in advance. Vegetables and herbs must be thoroughly washed and then chopped. Wash and dry the meat with a paper towel, then cut into small pieces. Place a thick-bottomed pan on the fire and add vegetable oil.
Все необходимые продукты подготовьте заранее. Овощи и зелень необходимо тщательно промыть, а затем нарезать. Мясо помойте, и высушите при помощи бумажного полотенца, а затем нарежьте на небольшие кусочки. Поставьте кастрюлю с толстым дном на огонь и добавьте растительное масло.
After heating the oil in a pan, add the meat and fry for a few minutes until golden brown.
После нагревания масла в кастрюле выложите мясо и обжариваете в течение нескольких минут до золотистой корочки.
Add onion and garlic to the pan with meat, fry, stirring constantly with a spatula. Then add tomato paste and tomatoes, stir gently, and simmer for about 2 minutes.
В кастрюлю с мясом добавьте лук и чеснок, жарьте, постоянно помешивая лопаткой. Затем выложите томатную пасту и помидоры, аккуратно помешайте, и протушите около 2 минут.
Pour water about 1-2 cm above the meat, add salt and pepper to taste, and simmer with the lid closed for 30 minutes. 5 minutes before readiness, add cilantro, as well as beaten eggs.
Залейте водой примерно на 1-2 см выше мяса, посолите и поперчите по вкусу, и тушите под закрытой крышкой 30 минут. За 5 минут до готовности, добавьте кинзу, а так же взбитые яйца.
The dish can be served with a side dish or as an independent dish. Most often, boiled potatoes, rice and pasta are served as a side dish. To serve, use a clay dish, place a little side dish on it, place chakhokhbili on top, sprinkle with finely chopped herbs.
Блюдо можно подать с гарниром, так и в качестве самостоятельного блюда. Чаще всего на гарнир подают отварной картофель, рис и макароны. Для подачи воспользуйтесь глиняной посудой, на которую положите немного гарнира, сверху выложите чахохбили, посыпав мелконарезанной зеленью.