Prepare all the necessary ingredients and utensils. Use only fresh products. Prepare two containers in advance for frying ingredients.
Подготовьте все необходимые ингредиенты и посуду. Используйте только свежие продукты. Приготовьте заранее две емкости для обжаривания ингредиентов.
Cut the chicken fillet into large pieces, place them in a preheated frying pan and cover with water. Cook over high heat first so that the liquid evaporates and the real flavor of the poultry remains.
Нарежьте куриное филе крупными кусками, выложите их в заранее нагретую сковороду и залейте водой. Готовьте сначала на большом огне, чтобы жидкость выпарилась и остался настоящий аромат мяса птицы.
Chop the onion into half rings, peeling it in advance. Separately, fry the onion in a frying pan in vegetable oil. Cut the champignons into slices and add them to the frying onions in the frying pan.
Порубите репчатый лук полукольцами, заранее очистив его от шелухи. Отдельно обжарьте лук в сковороде на растительном масле. Пластинками нарежьте шампиньоны и добавьте их к обжаривающемуся луку в сковороду.
Add tomato paste filling. After completely frying the chicken in a dry frying pan, add mushrooms and onions to it. Pour the ingredients with tomato paste, add salt and suneli hops.
Добавьте заливку в виде томатной пасты. После полного обжаривания курицы на сухой сковороде, выложите к ней грибы и лук. Залейте ингредиенты томатной пастой, добавьте соль и хмели-сунели.
Reduce the heat and simmer the chicken in tomato sauce for 1 hour. The dish will open completely in about a day after it has been infused.
Сделайте огонь меньше и томите курицу в томатном соусе на протяжении 1 часа. Полностью блюдо раскроется примерно через сутки после того, как настоится.
Traditionally, chakhokhbili is served without a side dish. But mashed potatoes, steamed rice or pasta made from durum wheat will definitely not spoil this dish and will be appropriate. Garnish the chakhokhbili with fresh parsley, cilantro and thyme leaves, and add a grated clove of garlic for aromatic flavor.
Традиционно, чахохбили подается без гарнира. Но картофельное пюре, пропаренный рис или макароны из твердых сортов пшеницы точно не испортят данное блюдо и будут к месту. Украсьте чахохбили листьями свежей петрушки, кинзы и тимьяна, а также добавьте натертый зубчик чеснока для придания ароматного запаха.